avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Plata cotelor de intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata cotelor de intretinere

Buna seara,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema :
Sunt posesoarea unui apartament in Targu Mures, cu domiciliul stabil in Bucuresti.
In Targu Mures ajung de 2-3 ori pe an si de fiecare data administratora imobilului ma trece la plata cotelor de intretinere cu o persoana, in conditia in care nu m-am scos de la plata cotelor pentru apartamentul din Bucuresti.
Va rog sa-mi spuneti in ce conditii pot fi trecuta la plata in situatia de mai sus.
In asteptarea unui raspuns din partea Dumneavoastra,
Cu stima,
Iren Grecu
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:03, 28 Septembrie 2010
Puteti fi trecuta la plata cotelor de intretinere pentru apartamentul din Targu Mures,la cererea dvs ,sau dupa ce se constata ca locuiti efectiv in apartament o perioada mai mare de 15 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce contitii se scoate o persoana de la intretinere mariusmitrofan mariusmitrofan Salut Am o intrebare la care probabil asteapta raspuns mai multi cetateni ai acestei tari,in ce conditi se poate scoate o persoana de la intretinere si aici ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli bloc Aicilef Aicilef Bunaseara, imi poate spune cineva in ce conditii raspund in fata administratorului sau asociatia de locatari in cazul in care nu mai platesc cheltuielile de la ... (vezi toată discuția)
Ce drept are administratorul de bloc sa treaca la intretinere mai multe persoane dacat trebuie? mihaela12345 mihaela12345 Administratora parintilor mei au trecut la intretinere 4 persoane, desi stateau doar 2. Cand au intrebat parintii mei de unde au scos asa ceva au zis ca m-a ... (vezi toată discuția)