avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... curtea de conturi contesta unele sporuri legale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

curtea de conturi contesta unele sporuri legale

Sunt administrator financiar patrimoniul la o unitate scolara, in anul 2004 am fost incadrata ca si contabil sef, apoi s-a modificat denumirea in administrator financiar patrimoniu, aceasta atragand dupa sine mai multe responsabilitati si incadrarea la personal auxiliar in invatamant cu indemnizatie de conducere[/b si spor de ecran din 2008. Cele doua sporuri sunt acordate in baza legii cu decizi
i de la inspectoratul scolar, buletine de expertizare a locurilor de munca de la medicina muncii, hotararea comisiei paritare a inspectoratului, curtea de conturi contesta aceste decizii spunand ca in baza altor legi (!) nu sunt legale, sa recalculam salariile si bineinteles sa returnam banii. Prin procesul-verbal pe care il vor incheia la sfarsitul perioadei in care se efectueaza controlul ma poate obliga sa returnez acesti bani? Daca nu sunt de acord cu ce au scris acolo ar trebui sa nu semnez procesul -verbal? Ce as putea face in acest caz, sa actionez in judecata curtea de conturi sau inspectoratul? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Retinere sporuri de catre curtea de conturi zetu_elena zetu_elena Am avut Curtea de Conturi in mai-iunie 2012 si in urma controlului ni s-au imputat diferenţe pentru sporul de ecran de 15%(conditii vătămătoare) pentru ... (vezi toată discuția)
Administrator financiar (contabil sef) fara indemizatie de conducere? pirina pirina Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema: sunt adm financiar (contabil-sef) la o institutie de invatamant si mi s-a imputat de curtea de conturi ... (vezi toată discuția)
Loc de munca gabriela09 gabriela09 Administrator financiar (patrimoniu )studii superioare intr-o scoala ce reprezinta ca post si in grila de salariu se incadreaza .va multumesc (vezi toată discuția)