avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... impozit..taxe..
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit..taxe..

am urmatoarea problema ....(legea 10). exista dispozitia primarului din anul 2002 si procesul verbal de predare primire din 2005 (acte de propietate).acum vreau sa vand si ....administratia spune ca datorez impozit din 2002 iar la notar trebuie sa platesc impozit 3 % (adica dobandit pana in 3 ani) . Eu nu zic sa fie invers :)) dar macar ....la un fel..Cu respect.
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 20:20, 3 Februarie 2008
Se pare ca administratia financiara are dreptate, intrucat a-ti devenit proprietar in 2002 cand a fost emisa dispozitia primarului, in 2005 vi s-a eliberat doar procesul-verbal de predare-primire.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Decembrie 2007
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc..daca nu intelege o sa caut alt notar...
(diferenta de 1% ..la un apart.2 cam.... cam mult .de dragul notarului ...)
cu respect
Impozitul de 3% nu se datoreaza pentru vanzarea bunurilor retrocedate; exista exceptii in codul fiscal in sensul asta - valabil numai pentru prima tranzactie
ce bine ar fi.....puteti sa precizati art.din cod. cu respect
buna .
am si eu o problema, sant remunerat in baza unui ctr de mandat
si sant curios la ce suma se aplica 6.5% CAS.LA VENITUL BRUT ?SAU LA VENITUL BRUT minus IMPOZIT
IAR DACA SE APICA LA VENITUL BRUT ATUNCI IMPOZITUL SE CALCULEAZA LA VENITUL BRUT minus CAS.
altfel nu inteleg pt ca atunci se impoziteaza si cas-ul

Alte discuții în legătură

O parere avizata specialisti in fiscalitate va rog! robert1958 robert1958 Dupa sarbatori as dorii sa ma adresez ANAF pentru ca consider ca de acolo porneste putregaiul in cea ce priveste aberatia contributiei la sanatate aferenta ... (vezi toată discuția)
Art.77^1 cod fiscal , a fi sau a nu fi impozit pe venit. robert1958 robert1958 In opinia mea impozitul prevazut la art.77^1 Cod Fiscal , nu este impozit pe venit ci un impozit care doar se raporteaza prin cateva metode de calcul la ... (vezi toată discuția)
Obligatii fiscale vanzare apartament ane mari ane mari Buna ziua, Am urm problema: In cazul in care cumpar un imobil si il vand dupa 15 zile cine il declara la serv de impozite si taxe locale? Eu sau cumparatorul? ... (vezi toată discuția)