avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dizolvare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dizolvare societate

in cazul in care am primito decizie de dizolvare ( de la registru comertului pt nedepunere bilant ) pt un srl in care sunt asociat cu inca o persoana, amandoi avand 50% cu 50%, eu adminsitrator unic, cine poate face recursul dupa ce se pronunta dizolvarea?Eu nu sunt interesat sa fac recurs intrucat sunt de acord cu aceasta dizolvare, asociatul meu nu doreste dizolvarea.Este si el in masura sa faca recurs pt a nu se dizolva societatea, daca da care sunt termenele , in cate zile se poate face recurs de la pronuntare?
Ultima modificare: Marți, 28 Septembrie 2010
ContSters168570, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters168570 , utilizator 12:32, 29 Septembrie 2010
Orice persoana care are un interes poate face recurs impotriva Sentintei prin care s/a dispus dizolvarea. Termenul de recurs este de 30 zile de la publicarea Sentintei in Monitorul Oficial.
"Orice persoana interesata poate face recurs impotriva hotararii de dizolvare, in termen de 30 de zile de la efectuarea publicitatii, in conditiile alin. (3) si alin. (4). Recurentul va depune o copie a recursului la oficiul registrului comertului in care este inregistrata societatea a carei dizolvare a fost pronuntata." legea 31/1990
:D
Va multumesc pt raspuns...ma puteti lamuri ce fel de recurs poate face orice persoana interesata..nu inteleg...?orice persoana care nu este de acord cu dizolvarea firmei mele, dar ce acte aduce doveditoare..nu este de acord cu dizolvarea..de ce?si care este urmarea acestui fapt?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare societate ContSters168570 ContSters168570 avem o situatie de dizolvare a societatii srl (suntem doi asociati 50% cu 50%), pt nedepunerea bilantului la registrul comertului.Daca nu vom face recurs se va ... (vezi toată discuția)
Lichidare, insolventa....cesiune parti sociale Duddi Duddi Buna ziua In anul 2005 am infiintat o societate comerciala, SRL din care fac parte 2 asociati, ambii administratori. Eu m\'am restrat din societate pentru ca ... (vezi toată discuția)
Un raspuns pentru o firma in dizolvare marusica_2006 marusica_2006 am o firma din 2006 ,dar anul 2010 nu am avut o activitate clara si am fost pe pierdere si acum am ceva datorii,din aceasta cauza nu am depus nici o ... (vezi toată discuția)