avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CARTILE DE MUNCA DE DUPA 2001
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CARTILE DE MUNCA DE DUPA 2001

Am citit pe site ca potrivit HG nr. 1456/2009 pentru modificarea alin. (6) al art. 2 din Hotararea Guvernului nr. 1.768/2005 privind preluarea din carnetele de munca a datelor referitoare la perioadele de stagiu de cotizare realizat in sistemul public de pensii anterior datei de 1 aprilie 2001, persoanele fizice si juridice care detin sau pastreaza carnete de munca sunt obligate sa puna aceste documente la dispozitia casei teritoriale de pensii pe a carei raza teritoriala isi au domiciliul sau sediul pana, cel tarziu, la data de 30 septembrie 2010.
Intrebarea mea este: ca persoana juridica si fizica, detinand o carte de munca din 2003, ce trebuie sa fac cu ea? VA ROG MULT RASPUNS URGENT!!!!!!:">
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:53, 30 Septembrie 2010
Nu trebuie sa faceti nimic cu ea.
Numai cartile de munca emise inainte de data de 01.04.2001 trebuie duse la Casa de Pensii pentru scanat.
Trebuie sa-si depuna cartile si persoanele care sunt in somaj?
Si persoanele care sunt in somaj trebuie sa depuna carnetele de munca la Casa de Pensii (daca nu le-a depus Agentia de Somaj, intre timp).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scanarea cartilor de munca catalina77 catalina77 Buna dimineata. As dori sa stiu si eu pana la ce data trebuiau duse la ITM cartile de munca pentru scanat? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Scanare carte de munca turlete turlete buna ziua , la ultimul loc de munca care avea sediul in constanta ,in momentul in care am dat cartea de munca la firma pentru a o duce la i.t.m. constanta ... (vezi toată discuția)
Somer - scanare carnet de munca Muresan Felicia Muresan Felicia Daca o persoana este somera (dupa 35 ani vechime),pana in aprilie 2011 si trebuie sa prezinte lunar pentru stampilare,cartea de munca,carnet somaj si act de ... (vezi toată discuția)