avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Legea 161/2010 telefonie mobila
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Legea 161/2010 telefonie mobila

Va salut

Saptamana trecuta am luat prin cesiune un abonament de la Orange. Este vorba de un abonament de 5euro, cu contract pe 2 ani care urma sa expire in septembrie anul acesta. Am sunat initial la Orange si am cerut sa schimbe abonamentul in cea mai ieftina oferta a lor. Dupa cateva zile am semnat actele de cesiune... si ieri am hotarat sa renunt la abonament. Necazul e ca mi s-a cerut o taxa de reziliere egala cu valoarea abonamentului x numarul de luni ramase din abonament. Am tot citit pe forumuri despre legea 161/2010 dar nu sunt foarte lamurit daca intru sau nu sub incidenta acestei legi. Mentionez ca la abonamentul mai ieftin pe care ar trebui sa il platesc nu am luat la oferta nici un telefon si nu am beneficiat de nici un fel de oferta, alta decat cele prezentate de Orange in acest moment.

Intrebarea mea este daca pot rezilia contractul fara sa platesc vreo taxa de reziliere

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:50, 29 Septembrie 2010
luna septembrie se termina maine.. care luni ramase?
daca nu beneficiati de o reducere de tarif, ar trebui sa reziliati fara taxe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract orange axw axw Am un contract cu orange pe firma. Deoarece nu mai folosesc abonamentul care este de grup si are 10 numere m-am deplasat la orange sa cer rezilierea ... (vezi toată discuția)
Probleme după rezilierea contractului telefonic cu orange Florian_Gabriel_Felix Florian_Gabriel_Felix Bună ziua! Mă numesc Florian Gabriel Felix, și aș vrea dacă se poate, să dispun de un anumit ajutor, de o informație sau un pont pentru ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract orange zady zady Buna ziua, tocmai mi-am cumparat un telefon de la Orange( Galaxy S). Telefonul are o vechime de 6 luni fiind expus in magazin (am gasit in el o poza facuta de ... (vezi toată discuția)