avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Incetare raport serviciu functionar public angajat pe ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Incetare raport serviciu functionar public angajat pe durata determinata, aflat in concediu medical

As dori sa stiu daca functionarului public angajat pe durata determinata ii inceteaza de drept raportul de serviciu la data expirarii termenului in care a fost ocupata pe perioada determinata functia publica respectiva (conform art. 98 alin 1 lit h din Legea 188/1999 republicata), chiar daca functionarul a intrat in concediu medical inainte de acest termen.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 16:43, 9 Octombrie 2010
E normal sa inceteze.Atunci persoana isi ia concediu inca 9 luni si o plateste casa de asigurari?
da, raportul de serviciu, inceteaza de drept, conf. art. 98 alin. (1) lit. h) din legea nr. 188/1999. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de somaj ifronea ifronea daca demisionez din functia publica pe care o ocup in prezent, beneficiez de somaj ? cat timp? multumesc (vezi toată discuția)
Incetarea raport de serviciu functionar public incadrat pe durata determinata orodics79 orodics79 Un functionar public a fost angajat la o institutie publica pe durata determinata, pe 2 ani de zile, pana la întoarcerea titularului postului (care avea ... (vezi toată discuția)
Transfer ulacramioara ulacramioara Am si eu o nelamurire, va rog sa ma ajutati. Se poate ca un functionar public pe perioada determinata sa se transfere in interesul serviciului pe perioada ... (vezi toată discuția)