avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata salariu compensatori retroactiv
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata salariu compensatori retroactiv

Buna ziua!

Va rog sa ma ajutati cu o stituatie: un salariat pleaca prin desfintare post la data de 17.10.2010. Vrem sa platim toate drepturile salariale pe statul din luna septembrie si anume: salariul aferent septembrie, salariul aferent octombrie (probabil pe prima) si salariile compensatorii. intrebarea mea este: pot mentiona in statul de septembrie ca ii platesc salarii compensatorii chiar la rubrica"salariu compensatoriu" sau pe prima? iar in octombrie sa apara pe stat cu rest de plata zero.

Si care este temeiul legal in acest sens?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil katena katena Am lucrat la 3 firme inainte de nasterea copilului. La prima firma, departamentul in care lucram s-a desfiintat si ca urmare angajatorul mi-a dat o adeverinta ... (vezi toată discuția)
Plata drepturi salariale preaviz, desfiintare post tester321 tester321 am primit decizie de concediere cu desfiintarea postului, care va fi efectiva in data de 30.10.2009. Angajatorul tb sa imi plateasca un rest de salariu din ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala sau colectiva? meeri_m meeri_m Buna seara! Va rog, daca se poate sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: lucrez (inca? ) la o societate care in momentul de fata mai are aproximativ ... (vezi toată discuția)