avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... rugãminte!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

rugãminte!!!

Sunt angajată din anul 1995 ca bibliotecar studii medii, personal contractual, la o bibliotecă publică, fără statut juridic, deci care se subordoneaza primăriei. În anul 2003 am absolvit Universitatea Gh Asachi din Iasi, iar în anul 2005 am absolvit curs de formare profesionala în domeniul biblioteconomiei. Încă din anul 2003, dupa absolvirea facultăţii, am facut diverse demersuri ierarhice pentru a trece pe post de studii superioare, ajungând până la primar cu probleme mea. În mod sistematic mi s-a refuzat cererea mea, invocându-se diverse motive: că nu sunt posturi de studii superioare in organigramă (cu toate că existau posturi în organigramă), că nu sunt bani la buget, şi, mai nou, că sunt blocate posturile, prin ordonanţa nr.34/2009.
Vreau sa menţionez că între anii 2001-2004 am fost nevoită să-mi întrerup activitatea la bibliotecă (întreruperea contractului de muncă cu sistarea activităţii), întrucât am urmat cursurile facultăţii.
Vă rog să-mi spuneţi ce demersuri aş putea să mai fac în acest sens, întrucât neacordarea postului cu studii superioare imi lezează drepturile salariale, vechimea, sporurile acordate, etc.
Vă mulţumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters168365 , utilizator 13:16, 29 Septembrie 2010
Daca posturile sunt blocate nu aveti ce face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare post elisabeta5 elisabeta5 Exista temei legal pentru transformarea unui post de muncitor in post de bibliotecar intr-o biblioteca publica, in urma absolvirii unei facultati (nu de ... (vezi toată discuția)
Transformarea postului pentru personal contractual nicolina01 nicolina01 buna ziua, am o intrebare - lucrez in cadrul administratiei locale si m-am lovit de o situatie:o persoana incadrata pe un post cu studii medii a absolvit ... (vezi toată discuția)
Transformare post bibliotecar studii medii in studii superioare bibliotecar sanda1956 sanda1956 Poate fi transformat postul de bibliotecar studii medii in bibliotecar studii superioare (conf. Ord. 10/2008), daca studiile absolvite sunt de alta ... (vezi toată discuția)