avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale buna ziua
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

buna ziua

care sunt actele necesare infiintarii unei microintreprinderi idividuale, care are ca obiect de activitate lucrarile de constructii si care sunt taxele aferente?
va multumesc
Documentele necesare pentru infiintarea Intreprinderii Individuale:

* formularul de inregistrare si cazierul fiscal al titularului, care se obtine de la Oficiul Registrului Comertului.
* dovada disponibilitatii si rezervarii denumirii (original)
* cartea de identitate sau pasaportul membrului intreprinderii individuale (copie atestata olograf in conformitate cu originalul)
* documente care atesta calificarile titularului intreprinderii individuale (copii atestate olograf),
* documente care atesta drepturile de folosinta asupra sediului social sau punctelor de lucru (copie legalizata sau original)
* specimenul de semnatura a titularului intreprinderii individuale (original).

Taxe:aproximativ 200 lei la ONRC. Durata: 5 zile lucratoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare intreprindere individuala IONELA TUDOR IONELA TUDOR Doresc sa infiintez intreprindere individuala de prestari servicii in domeniul sanitar ( verificare tensiune arteriala, verificare glicemie, injectii la ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala. adella1604 adella1604 buna ziua, M a poate ajuta si pe mine cineva va rog vreau sa deschid o intreprindere individuala imi puteti spune de ce acte am nevoie si care sunt ... (vezi toată discuția)
Infiintare intreprindere individuala 2013 mamica2013 mamica2013 buna ziua, unde m-as putea documenta in privinta infiintarii unei intreprinderi individuale in 2013, deoarece am cautat pe site-ul de la ONRC si nu am gasit ... (vezi toată discuția)