avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... coasigurat parinti
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

coasigurat parinti

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti care sunt demersurile pt a o trece pe mama ca si coasigurat pe asigurarea mea de sanatate.
Mentionez ca nici tatal meu nu are venituri. (ca o paranteza, este posibil sa ii trec pe amandoi?)
Am domiciliul impreuna cu ei.
Ce presupune coasigurarea - se va retine mai mult la salariul meu, se deduce ceva la impozit, etc?
Venitul meu brut este de 3600 ron si auzisem ca peste 3000 ron deducerea ar fi 0 .
Daca de dedus nu mai pot deduce nimic, taxa la sanatate va creste cumva?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:05, 29 Septembrie 2010
Intrati pe
www.avocatnet.ro/content/for...
si cititi interventia colegei noastre "cora2006" bazata pe texte de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurati dali_c dali_c Buna ziua. Ce acte trebuie depuse la angajator pentru a trece o persoana in intretinere ? (vezi toată discuția)
Obligatia de înregistreze la fisc pt prsoanele fara venit -achitare cass. AureliaDochian AureliaDochian Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez - incepand cu data de 01.01.2016 am incetat contractul individula de munca.(am intrat in categoria ... (vezi toată discuția)
Asigurare medicala pentru rude care nu lucreaza spring1 spring1 Bua ziua, am rugamintea sa ma ajutati cu cateva informatii, daca aveti idee Mama mea este casnica. In prezent ii platesc eu contributia CAS (direct la ... (vezi toată discuția)