Buna ziua.Am 22 de ani,sunt la master an I. Parintii sunt divortati, iar tata(pensionar de aprox.8 ani)este obligat la plata pensiei de intretinere(am hotarare jud.).Problema mea este ca in lunile iulie si august nu-mi trimite banii si nu reusim sa ajungem sa ne intelegem(imi spune ca trebuie sa plateasca avocat,caci el are un proces prin care doreste sa obtina niste bani: a primit avansul,a incheiat contractul de vanzare-cumparare a unui imobil,dar nu a mai primit si restul de bani).Deci cauta subterfugii.Acum el este recasatorit,iar femeia respectiva are o fata majora. Va rog sa-mi spuneti cum sa actionez astfel incat sa-mi primesc pensia de intretinere pe cele 6 luni(7 incluzand septembrie) automat din pensia lui(el primeste pensia pe card).
restanta o veti primi dupa cum a fost hotarata pensia. nici mai mult, nici mai putin.
daca stiti ca are pensie mai mare si vi s-ar cuveni mai mult, il actionati inca o data pt marire pensie.
fata sotiei, majora sau minora, nu o are el in intretinere.
Pensia alimentara
Chrysk2
Buna ziua,
Numele meu e Boros Denisa , sunt din Cluj-Napoca si am varsta de 18 ani.
Parintii mei sunt divortati de 5 ani, iar eu am ramas cu tatal meu. De ... (vezi toată discuția)