avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită va rog sa ma ajutati!
Discuție deschisă în Executare silită

va rog sa ma ajutati!

am castigat de curand un ap la licitatie! termenul de 15 zile pt contestatie a trecut ieri.. dar.. acum nu stiu ce trebuie sa fac? debitorul a dat foc la locuinta si dupa spusele vecinilor e bolnav psihic... acum mi e frica sa nu mi desfiinteze ceva pe motiv ca e bolnav, tin sa mentionez ca nu are decat un frate in viata care nu prea il intereseaza de el. maine se procedeaza la distribuirea pretului si mi e frica ca daca instanta desfiinteaza ceva sa nu pierd bani. va multumesc si astept raspuns!
Cel mai recent răspuns: nastaseelena , utilizator 21:38, 30 Septembrie 2010
Banii nu ii veti pierde dar ar fi recomandabil sa aveti in vedere si asistenta juridica din partea unui avocat care sa va poata ajuta.
PAI DACA SE FACE DISTRIBUIREA SI CREDITAORE SI IA BANI... DE UNDE O MAI EXECUT EU PE EA? DAR PERS CU PROB PSIHICE NU POT FII EXECUTARE? VA MULTUMESC!
Eu am zis ca este recomandabil...
Fiind cu probleme psihice nu cred ca se va gandi sa isi angajeze avocat...
Dar, daca se gandeste...poate ca ar trebui sa va angajati dvs....
Daca se anuleaza actele de executare se repun partile in situatia anterioara.In acel moment creditoarea va restituie pretul.
Dar daca pana acum nu a contestat, nu mai sunt multe motive sa o faca. Fiecare act trebuie contestat in termen de 15 zile de la comunicarea lui.Ceea ce cred ca se mai poate contesta acum este procesul verbal de distribuire, ca presupun ca deja termenul pentru a se contesta actul de ajudecare a trecut.

In ceea ce priveste P v de distribuire nu prea are ce sa se conteste. Este mai mult o formalitate, cine si cum ia banii.

Rezervati nervi si bani pentru evacuarea persoanei daca ea locuieste acolo.
Ultima modificare: Joi, 30 Septembrie 2010
Narcizaa, utilizator
da termenul de contestare a p v licitatie a trecut... acum mai trecuie sa treaca 15 zile pt p v distribuire. va multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent! Irina S. Irina S. Daca s-a incheiat in proces verbal de licitatie, prin care se constata ca..creditorul a adjudecat in contul pretului..urmand ca in termen de 30 de zile sa ... (vezi toată discuția)
Distribuire pret in urma executarii silite anissa76 anissa76 O familia s-a imprumutat de la 5 persoane cu diverse sume de bani. Pentru ca nu au reusit sa respecte termenele de restituire , executorii judecaroresti ai ... (vezi toată discuția)
Executari silite mcata1 mcata1 Buna ziua, am castigat o licitatie publica pentru un apartament. Este vorba de constructia a doua blocuri in 2008, banca a pus sechestru majoritatea ... (vezi toată discuția)