Sigur, poate continua recuperarea debitelor ca si pina acum.
DAR, nu in nume propriu, ci doar prin LICHIDATOR.
Exemplu:
sentinta civila nr. 2171 din 4 septembrie 2003 Judecatoria Buftea
"Dizolvarea constituie un mod de incetare a persoanei juridice potrivit art. 40 din Decretul 31/1954 avand ca efect intrarea in lichidare potrivit art. 51 din acelasi act normativ.
Asadar, efectul esential al dizolvarii este lichidarea persoanei juridice, la finalizarea careia persoana juridica respectiva a incetat, moment in care inceteaza atat capacitatea de folosinta, cat si capacitatea de exercitiu; insa, pe durata lichidarii, persoana juridica are o capacitate de folosinta limitata la aptitudinea de a avea drepturile si obligatiile necesare realizarii activului si platii pasivului, iar capacitatea de exercitiu, a persoanei juridice aflata in lichidare, se realizeaza prin intermediul lichidatorilor.
Capacitatea procesuala de folosinta consta in aptitudinea persoanei de a avea drepturi si obligatii in plan procesual, incetand la data incetarii persoanei juridice insasi.
Capacitatea procesuala de exercitiu consta in aptitudinea persoanei juridice de a-si valorifica singura drepturile procedurale si de a-si indeplini singura obligatiile procedurale, deci de a sta in judecata .
In raport cu cele aratate, rezulta ca, la data introducerii actiunii, reclamanta, dizolvata judiciar, era lipsita de capacitate procesuala de exercitiu, neputand sta in judecata in nume propriu."
Alberto Kurtyan