Buna ziua sunt incepatoare si doresc sa facturez ,cum se calculeaza tva in factura :">,cum al adaugam si cum al scadem.Sper ca am fost coerenta
Va multumesc astep un rasp
O alta situatie in care ai o suma totala care include tva si daca vrei sa vezi cit este tva atunci suma totala o inmultesti cu 19 si o imparti la 119, rezultatul obtinut este valoarea tva-ului .
De exemplu ai o suma cu tva de 200 lei si vrei sa vezi cit este tva-ul. Inmultesti 200 cu 19 si obtii 3800 si apoi imparti 3800 la 119 si obtii 31,93 lei. Tva-ul este 31,93 lei.Diferenta dintre 200lei si 31,93 lei reprezinta suma neta fara tva.
un topic cam superflu ....desi am vazut si oameni mai ”fericiti” care imi adunau 19 lei la pretz :)) ....nu glumesc....intrun depozit en gros cu tarabe:))
Impozit pe profit
beebalint
Am o intrebare in legatura cu imp.pe profit. Daca veniturile totale sunt in suma de 2800 lei, dividende primite 2100lei, cheltuieli totale 2240 lei, din care ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.