avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Hotararea de repartizare a activelor firmei
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Hotararea de repartizare a activelor firmei

Buna ziua, am si eu o intrebare referitoare la inchiderea unui SRL. Am trecut prin cele 2 faze, s-a publicat in Monitorul Oficial partea a IV-a, astept sa treaca cele 30 de zile si apoi urmeaza radierea. Intrebare : Avand in vedere ca este un SRL cu asociat unic, care este si administrator al firmei, nu am avut lichidator, firma nu are datorii,contabila a pregatit toate documentele contabile la zi, Ce trebuie sa scriu in Hotararea de repartizare a activelor firmei ? . Poate aveti un model dupa care sa ma inspir... Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:48, 29 Septembrie 2010
Ma mir ca cei de la registru v-au preluat hotararea pentru publicare in Monitorul Oficial fara a se specifica nimic despre repartizarea activelor. In pricipiu trebuia inserata o fraza de genul: In conformitate cu art. 235 alin. 2 din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale, dupa stingerea pasivului, respectiv regularizarea lui, activele ramase revin asociatului unic.
Daca aveti imobile treceti toate datele de identificare ale acestuia si solicitati certificat constatator pentru a va inscrie dreptul de proprietate. SUCCES!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare de repartizare a activelor, srl asociat unic elina24 elina24 Hotarare de repartizare a activelor Buna ziua, am si eu o intrebare referitoare la inchiderea unui SRL. Am trecut prin cele 2 faze, s-a publicat in Monitorul ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate nelunelu68 nelunelu68 am o societate comerciala infiintata in ianuarie 2011 si nu am avut nici o activitate daca as dori sa o inchid ce demersuri trebuie sa fac (vezi toată discuția)
Dizolvare srl simona2306 simona2306 ce acte imi trebuiesc pt dizolvarea simultana a unui srl cu asociat unic avand activitate dar neavand datorii la stat si de unde procur toate actele in parte. ... (vezi toată discuția)