avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 456 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Hotarare de repartizare a activelor, srl asociat unic
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Hotarare de repartizare a activelor, srl asociat unic

Hotarare de repartizare a activelor
Buna ziua, am si eu o intrebare referitoare la inchiderea unui SRL. Am trecut prin cele 2 faze, s-a publicat in Monitorul Oficial partea a IV-a, astept sa treaca cele 30 de zile si apoi urmeaza radierea. Intrebare : Avand in vedere ca este un SRL cu asociat unic, care este si administrator al firmei, nu am avut lichidator, firma nu are datorii,contabila a pregatit toate documentele contabile la zi, Ce trebuie sa scriu in Hotararea de repartizare a activelor firmei ? . Poate aveti un model dupa care sa ma inspir... Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 11:37, 15 Septembrie 2010
hotarea de repartizare a activelor trebuie sa fie in stransa corelare cu situatia financiara finala pe care v-a pregatit-o contabila dumneavoastra. Aceastea vor fi enumerate cu precizarea situatiei lor juridice. Asta in cazul in care sunt. Daca nu sunt se va trece ca societatea nu are active de repartizat catre asociati ca urmare a dizolvarii si lichidarii simultane conf. art. 235 L31/1990.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararea de repartizare a activelor firmei elina24 elina24 Buna ziua, am si eu o intrebare referitoare la inchiderea unui SRL. Am trecut prin cele 2 faze, s-a publicat in Monitorul Oficial partea a IV-a, astept sa ... (vezi toată discuția)
Hotarare de repartizare a activelor  Irina Denisa Irina Denisa Buna ziua, am si eu o intrebare referitoare la inchiderea unui SRL. Am trecut prin cele 2 faze, s-a publicat in Monitorul Oficial partea a IV-a, astept sa ... (vezi toată discuția)
Cum pot scapa de firma alexaama alexaama Am o societate comerciala cu raspundere limitate, in care sunt singurul asociat. Pe firma am cumparat o masina. In prezent firma este suspendata. Nu doresc sa ... (vezi toată discuția)