avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Hotarare de repartizare a activelor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Hotarare de repartizare a activelor

Buna ziua, am si eu o intrebare referitoare la inchiderea unui SRL. Am trecut prin cele 2 faze, s-a publicat in Monitorul Oficial partea a IV-a, astept sa treaca cele 30 de zile si apoi urmeaza radierea. Intrebare : Avand in vedere ca este un SRL cu asociat unic, care este si administrator al firmei, nu am avut lichidator, firma nu are datorii,contabila a pregatit toate documentele contabile la zi, Ce trebuie sa scriu in Hotararea de repartizare a activelor firmei ? . Poate aveti un model dupa care sa ma inspir... Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Hotarare de repartizare a activelor, srl asociat unic elina24 elina24 Hotarare de repartizare a activelor Buna ziua, am si eu o intrebare referitoare la inchiderea unui SRL. Am trecut prin cele 2 faze, s-a publicat in Monitorul ... (vezi toată discuția)
Hotararea de repartizare a activelor firmei elina24 elina24 Buna ziua, am si eu o intrebare referitoare la inchiderea unui SRL. Am trecut prin cele 2 faze, s-a publicat in Monitorul Oficial partea a IV-a, astept sa ... (vezi toată discuția)
Procedura dizolvare srl tig tig Buna ziua, Doresc info asupra procedurilor de dizolvare SRL ,CUI din 2000,fara activitate din 2008,contabilitate la zi ,fara activitate,fara datorii,2 ... (vezi toată discuția)