avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ordonanta 86/2010 ajutor de caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ordonanta 86/2010 ajutor de caldura

buna ziua ! am aflat astazi ca parintilor lor mei nu le accepta cererea pt ajutor de caldura pe motiv ca la adresa lor figureaza o masina cu o capacitate de 1800 , problema e ca masina este pe numele meu , am domiciliu la aceeasi adresa ca si ei , dar nu stau acolo si nici la intretinere nu sunt trecuta ! e corect sa le refuze cererea in aceste conditii ????????????????
Cine le refuza cererea?
Buna seara,

Asteptati sa apara Normele metodologie de aplicare a OUG 86/2010 pentru modificarea si completarea OUG nr. 5/2003 privind acordarea de ajutoare pentru incalzirea locuintei, precum si a unor facilitati populatiei pentru plata energiei termice. Ordonanta de urgenta nr. 86/2010.
In forma actuala OUG 86/2010, nu face aceasta distinctie.
cei de la primarie spun ca nu pot accepta cererea pe motiv ca la adresa respectiva figureaza un autoturism de 1.8 . Am citit cu atentie ordonanta si se exprima : '' daca familia sau pers singura....... '' ei bine nu stiu ce au vrut sa spuna cu ''familia'' ; nici nu stiu ce sa fac , daca sa trec masina pe numele altei pers sau sa astept sa apara normele de aplicarea a OUG , plus ca nu stiu pana la ce data se accepta cererile pt ajutorul de caldura.

Multumesc !
Mie personal mi se pare exagerat sa va treceti masina pe numele altcuiva pentru cativa zeci de lei, hai sa zicem cateva mii de lei, luati ca subventie.

Merita falsul si riscul acesti bani?
Faceti dvs. o precizare in care sa aratati faptul ca nu mai locuiti acolo, eventual intrati in legalitate cu viza de flotant sau spatiul locativ (proprietate) acolo unde locuiti, apoi reveniti iar la primarie si aratati aceste aspecte.

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire 2010 - 2011 elga50 elga50 Cititi despre actele necesare obtinerii ajutorului de incalzire: - venit pe membru de familie (persoana singura) = mai mic de 615 lei / luna ... (vezi toată discuția)
Ajutorul pentru caldura savuvirgil savuvirgil Buna seara ! Imi puteti spune ce se intimpla cu cei care au cerut debransarea caloriferelor tocmai din cauza pensiilor foarte mici ,ei pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli intretinere anl cocochannel cocochannel Buna ziua! M-ar interesa foarte mult sa stiu cine si cum face calculul intretinerii la ANL-uri. Vreau sa va spun ca locuiesc intr-o garsoniera ANL,1 an an de ... (vezi toată discuția)