Detin un site de servicii online pe baza de abonament. In momentul lansarii acestui serviciu in cadrul societatii eram 2 asociati. In anul 2007, partenerul meu a vandut partile sociale iar de ceva timp a lansat un serviciu similar, incercand racolarea de clienti prin expedierea unei facturi proforme cu un pret de dumping, 25% din valoarea facturii emise de mine. Facturile sunt foarte asemanatoare astfel incat au fost situatii confuze in care clientii mei au platit in contul lui desi nu au dorit acest lucru. (facturile sunt expediate pe email iar persoana respectiva a avut acces la aceste informatii)
As dori sa stiu daca se poate intreprinde o actiune penala sau cum ar trebui sa procedez pentru a evita pe viitor acest tentativa de inselaciune?
Inserati clauze de neconcurenta in contractul de societate , contractul de munca, etc.
Daca nu aveti o astfel de clauza nu prea aveti ce face; el poate justifica pretul de dumping printr-o promotie.
Din pacate asta este una din fetele urate ale economiei capitaliste.
Mail de servici
c_mircea
Daca am mail de la angajator, de exemplu numele.meu@angajator .ro , acest angajator are dreptul sa-mi citeasca mailurile?
Sau are dreptul sa-mi schimbe parola ... (vezi toată discuția)