avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pe ce cont trec un amplificator ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pe ce cont trec un amplificator ?

Buna seara,
e corect daca trec un amplificator in val de 11.000 ron + tva pe contul 214?
daca nu, in ce cont tb evidentiat?
multumesc
Cel mai recent răspuns: dana bura , utilizator 23:36, 30 Septembrie 2010
Depinde de ce fel de firma este vb si la ce foloseste amplificatorul; de exemplu daca este o firma care organizeaza spectacole 213 pare mai adecvat, daca este vb de o firma de... si foloseste amplificatorul la sonorizarea unei sali de sedinta atunci 214 este mai potrivit.
multumesc pt raspuns. in cazul meu contul 214 este cel bun :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fundatii : inregistrarea amortizarii mijloacelor fixe rowena rowena Buna! 1. Poate sa-mi spuna si mie cineva daca se calculeaza amortizarea la o fundatie fara scop lucrativ.Eu calculez amortizarea dupa O.M.F. 1565/2003 iar in ... (vezi toată discuția)
Cum inregistrez tva-ul denisa2011 denisa2011 buna ziua! In octombrie 2010 am depasit plafonul pentru a ne inregistra la platitori de TVA. In lunile decembrie 2010 si ianuarie 2011 am taiat facturi fara ... (vezi toată discuția)
Eroare imobilizari georgianan georgianan 1- am in balanta la 2134 suma 252.10 (s-a cumparat niste catina pt plantat)...suma aceasta este acolo din 2009...acum mi-am dat seama... - la 214 am suma ... (vezi toată discuția)