Sunt casatorit de 5 ani si doresc sa divortez .Viitoare fosta sotie nu mai locuieste cu mine de 1 an ,nu stiu de ea unde locuieste ,insa la tel mi-a spus ca nu accepta sa divortam .Din ambitie sa ma tina incurcat .
Pot introduce divortul si sa ma prezint doar Eu ? Adresa ei din BI este tot la mine acasa ,loc unde ar primi citatiile . Vreau si din prima infatisare sa divortez .
Ce ma sfatuiti ?
Puteti introduce actiunea de divort .Va trebui sa depuneti dovada faptului ca sotia are domiciliul la aceeasi adresa unde locuiti si dvs. si instnta sa constate citarea legala a acesteia.Nu stiu daca de la prima infatisare o sa se termine, nu prea are cum.
Buna ziua !
Avand in vedere ca despartirea in fapt s- a produs cu mai bine de un an in urma( asa am inteles din ceea ce scrieti), consider ca odata cu probarea acestui fapt, chiar si in lipsa partii( sotiei), instanta v- a pronunta divortul, dar oricum nu la prima infatisare .
Cu stima !
v-ar trebui un avocat sa va redacteze cererea de divort. va trebui sa scrieti in cerere ca a lecat de acasa de un an, asta fiind si principalul motiv de divort
intrucat nu stiti unde locuieste va trebui s-o citati prin mica publicitate.
nu se va termina deloc repede
Divort
ContSters133679
buna seara.am si eu o intrebare.sunt intr-un divort cu minori,azi am avut prima infatisare,paratul nu sa prezentat la infatisare iar urmatoarea infatisare e pe ... (vezi toată discuția)