avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... divort cu prezenta doar a unei parti
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

divort cu prezenta doar a unei parti

Buna ziua ,

Sunt casatorit de 5 ani si doresc sa divortez .Viitoare fosta sotie nu mai locuieste cu mine de 1 an ,nu stiu de ea unde locuieste ,insa la tel mi-a spus ca nu accepta sa divortam .Din ambitie sa ma tina incurcat .
Pot introduce divortul si sa ma prezint doar Eu ? Adresa ei din BI este tot la mine acasa ,loc unde ar primi citatiile . Vreau si din prima infatisare sa divortez .
Ce ma sfatuiti ?

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:37, 30 Septembrie 2010
Da, actiunea de divort trebuie redactata de avocat pentru ca se impune motivarea in fapt si in drept.
Se poate sa dureze mai mult de doua termene dar la fel de bine este posibil sa se termine in doua termene.
Problema cu citarea va fi analizata de avocatul pe care il veti angaja intrucat trebuie citata si trebuie stiut exact unde sau daca ati dori sa vina la proces sau nu...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot să divorțez dacă sunt în italia iar soțul în românia? nu vreau să vin în țară pentru proces Silviulucian Silviulucian Cum pot să divortez daca sunt în Italia iar sotul în România?Nu vreau să vin să divortez în țară.Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Procedura de citare alexa-rozi alexa-rozi Buna ziua! Am o intrebare in legatura cu citarea la mica publicitate si in Monitorul Oficial.La divort eu am dat pentru citarea piritului adresa de la ultimul ... (vezi toată discuția)
Divort ContSters133679 ContSters133679 buna seara.am si eu o intrebare.sunt intr-un divort cu minori,azi am avut prima infatisare,paratul nu sa prezentat la infatisare iar urmatoarea infatisare e pe ... (vezi toată discuția)