Posed un SRL cu sediul social acasa.Doresc sa inchiriez un mic spatiu in care sa vand numai cafea si totodata sa vand si cafea la pahare de carton . In fata magazinului as dori sa pun si o masa rotunda inalta( tip bar). Ce autorizatii si avize imi trebuiesc?Necesita grup sanitar ptr public?
Multumesc,
Hotarare AGA prin care deschideti punctul de lucru, contractul de inchiriere pentru punctul de lucru,cerere de inregistrare, declaratie model 2 pentru autorizare a punctului de lucru cu obiectul 5630. Daca nu aveti in obiectul de activitate acest cod trebuie sa faceti si adaugarea acestuia prin AGA, alaturi de un act constitutiv actualizat. In varianta prima redactat-depus acte la registrul comertului va costa in jur de 300 lei, in cea de-a doua 500 lei. Dupa obtinerea certificatului constatator de autorizare va trebui sa mergeti la Primarie pentru obtinerea autorizatiei de functionare.
Multumesc frumos pentru promtitudine. Sunt asociat unic la SRL, si tot ce mi-ati scris pare atat de simplu. Codul 5630 nu-l am in actul constitutiv. Pot apela la dvs pentru un act constitutiv actualizat?Mentionez ca nu mai practic principalul obiect de activitate (tamplarie si dulgherie) ci consultanta la o linie de fabricatie tamplarie si dulgherie. Cred ca oricum ar trebui actualizat.Imi puteti lasa un nr de telefon sau adresa de e-mail ? Va contactez imediat ce am luat spatiul in inchiriere.
Multumesc,