avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sporuri de conducere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sporuri de conducere

La incetarii contractului de munca a unui director cu o perioada de preaviz de 3 luni de zile (care in mod normal beneficiaza pe langa salariul tarifar si spor de vechime si de spor de conducere) - pe perioada de preaviz se mai plateste si sporul de conducere, tinand cont de faptul ca in aceasta perioada de 3 luni de zile el nu a mai lucrat deloc, fiind liber pentru a-si cauta un alt loc de munca?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 10:00, 30 Septembrie 2010
Era liber dar totusi era in aceiasi functie. Beneficiaza de toate drepturile pe perioada preavizului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz...4 ore...drept la plati compensatorii ancanet ancanet Buna ziua! Acum 2 zile, respectiv pe data de 22.05.2009 am fost anuntata ca firma isi restrange activitatea si drept urmare incepand cu data de 29.05.2009 ... (vezi toată discuția)
Ce sporuri se pot obtine in administratia publica locala...? Dumitrovici Dumitrovici Tinand cont ca legea permite acordarea unui spor de pana la 30% din salarul unui angajat din administratia publica locala( cazul meu)...ce demersuri trebuie ... (vezi toată discuția)
Plata orelor suplimentare didilinar didilinar Caz concret:sint asistenta medicala de laborator,norma mea este de 7 ore/zi,de luni pina vineri.De 2 ori pe luna,deoarece spitalul este unul de urgenta si nu ... (vezi toată discuția)