avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Expertiza Grafologica ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Expertiza Grafologica ?

In cit timp se poate efectua o expetiza grafologica ? Politia a trimis spre expertizare o semnatura,pe un act oficial pe care eu nu l-am semnat- pentru a fii comparata cu semnatura mea ,pe care eu am dat-o politiei. Cit poate dura aceasta expertiza ? 1 luna ? 4 luni ? 1 an ? Intreb deoarece politistul mi-a spus verbal ca : Poate dura si 2 ani.... Cu multumiri dumnevoastra !
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:22, 1 Octombrie 2010
efectuarea expertizei tine de gradul de incarcare a expertului judiciar, a unei ordini in care sosesc solicitarile...durata de rezolvare nu tine numai de cauze subiective...
Nu exista un termen precis,stipulat de lege,dar efectuarea lucrarii depinde de o serie de factori,aglomerarea laboratorului de expertize cu un numar mare de lucrari,fata de numarul destul de redus de experti,complexitatea lucrarilor,etc.

Oricum, anchetatorii cor face demersurile necesare pentru ca lucrarea sa fie efectuata cat mai repede.
Am solicitat expertiza grafoscopica in cadrul unui dosar pentru doua documente - in mai putin de doua saptamani raportul de expertiza a fost intocmit.
A fost solicitata expertiza grafoscopica pentru mai mult de 20 de documente intr-un dosar penal de catre procurorul de caz si in mai putin de 3 saptamani raportul de expertiza a fost intocmit.
Nu va pierdeti speranta, nu cred ca poate dura si 2 ani realizarea unei expertize. Poate a fost o gluma a domnului politist.
Succes!
Cu stima
Depinde cine achita onorariul pentru ca daca acesta cade in sarcina MAI ,nu prea sunt fonduri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura expertiza grafoscopica Nina1 Nina1 Buna ziua Care este procedura realizarii unei expertize grafoscopice?Care sunt pasii ce trebuiesc urmati dupa ce in fata instantei s-a dat \"specimen de ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafoscopica eugen82 eugen82 am facut plingere penala impotriva unei persoane care a falsificat un act de care ulterior s-a si folosit a scris un text si a falsificat asa-zisa semnatura a ... (vezi toată discuția)
Expertiza grafoscopica la cerere mariamem mariamem Pot depune o cerere pentru expertiza grafoscopica la Politie avand ca scop acuzarea unei persoane de fals sub semnatura privata si uz de fals? Sau inaintez ... (vezi toată discuția)