avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Modificare cod fiscal
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Modificare cod fiscal

Conform noului Cod Fiscal cine are mai multe cladiri, pentru al doilea cladire plateste mai mult impozit. Eu am un apartament, in curtea blocului am un garaj pentru autoturism, construit pe terenul primariei (cu acte in regula) pentru care platesc impozit garaj. Intrebarea mea este daca pentru garaj (considerat ca al doilea cladire) trebuie sa platesc impozit majorat?
Conform legii ce inseamna cladire?
Cu stima,
Simon Ilona
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 17:44, 30 Septembrie 2010
Buna ziua

Garajul este pe aceeasi adresa ca si apartamentul ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit suplimentar pe garaj zemike zemike Se plateste impozit suplimentar pe un garaj construit pe teren concesionat de la primarie, garaj tip beton? Se considera a 2-a locuinta?! (vezi toată discuția)
Calculul impozitului pentru a doua si a treia locuinta. Videodek Videodek as vrea sa stiu cum se calculeaza impozitul pentru locuinte deoarece in ordine cronologica a achizitionarii detin mai intai un garaj,apoi un spatiu comercial ... (vezi toată discuția)
Impozite si taxe pf danielabotoroga danielabotoroga Sunt proprietara a unui ap cu 2 camere proprietate comuna cu sotul meu .IN 2004 am cumparat un garaj proprietate comuna cu sotul meu .In 2005 am primit ... (vezi toată discuția)