avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conducere cu permisul suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conducere cu permisul suspendat

In urma unui accident rutier cu vuctime minore ,vinovatul rezultat am iesit chiar eu ,care circulam regulamentar pe bnda din dreapta fiind si linie continua ,ai ntrat un alt conducator cu autoturismul pe contra sens .In momentul impactului autoturismul meu find in curba spre stanga, pe panta cu coborare de 15 la suta ,sa deplasat 20 de cm cu roata din partea stanga ,care era deja franta la pamant pe linia continua .Eu am fost transportat imediat la spital cu cel din dreapta fiind loviti ambi la cap . Martorul care se afla cu mine a vazut clar ca nu am fost ne vinovat .Find oprit dupa doua saptamani cu un alt auto mi sa comunicat ca am permisul suspendat ,din nou alta pedeapsa .ce ma sfatuiti ?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:03, 30 Septembrie 2010
Poate detaliati ce ati vrut sa aratati prin afirmatia"victime minore" ?
Detaliati mai mult cele petrecute si daca se poate ,intr-o romana cat mai fluenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost implicat într-un accident rutier soldat cu decesul unei ... IonutCar IonutCar Am fost implicat într-un accident rutier soldat cu decesul unei persoane la fata locului. Circulam regulamentar in localitate, 1 banda pe fiecare sens si ... (vezi toată discuția)
Contestatie verdict dat de politie in cazul unui acident .putin ajutor va rog! andreiunicat andreiunicat Buna Ziua, Acum cateva zile am fost inplicat intr-un accident de masina. Eu rulam pe un drum national DN76 si doream sa intru pe un drum cu rang mai mic .El ... (vezi toată discuția)
Accident ciprian2017 ciprian2017 Buna ziua , Circulam pe un drum judetean cu cate o banda pe sens iar in fata mea la aproximativ 100-150 de metri se afla un alt autoturism care in timpul ... (vezi toată discuția)