Buna Ziua,
Acum cateva zile am fost inplicat intr-un accident de masina. Eu rulam pe un drum national DN76 si doream sa intru pe un drum cu rang mai mic .El rula pe drumul cu rang mai mic si dorea sa intre in DN76 .
[ link extern ]
[ link extern ] /
Desenele sunt in mare politia ma considera doar pe mine vinovat si nu a oprit ca martori cele 4 masini care erau aproape de locul produceri incidentului .
El a iesit din spatele masini M3 M4 si a intrat in DN direct pe banda 2 . Politia dupa masuratori ma considera doar pe mine vinovat pentru ca posibil sa fii calcat linia continua . (doresc sa stiu daca este culpa comuna )
Dupa parerea mea el nu avea dreptul sa vina direct in banda 2 si marcajele daca existau, el trebuia sa aiba linie continua exact ca inainte de cedeaza trecerea si dupa cedeaza trecerea pana in dreptul unde incepe linia discontinua la DN76 .
Astept parerile dumneavoastra. Eu doresc sa contest decizia politiei .(Ce sanse am? )
Pe final inca o intrebare eu aveam in masina o persoana in locul din dreapta care sa lovit putin si a fost dusa la spital a avut amnezie retrograda dar acum si-a revenit poate fii considerata ca martor ?
El era singur in masina.
--- Doresc sa precizez ca nu sa facut nici acum procesul verbal sa il pot semna , mia fost data doar o dovada cu care sa circul si mi sa cerut sa semnez masuratorile facut de politie .----
Va rog sa ma indrumati .
Tot Respectul