avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Examen de Traducator Autorizat/Limba Ebraica
Discuție deschisă în Traduceri

Examen de Traducator Autorizat/Limba Ebraica

Ma pregatesc pentru examenul de traducator la MCC pentru limba engleza, examen despre care am reusit sa culeg cateva informatii cu privire la subiecte, grad de dificultate, etc.
In paralel, vorbitoare de limba ebraica fiind, doresc sa obtin certificat de traducator si pt aceasta limba.
Este cineva care a sustinut acest examen si care imi poate da cateva detalii despre subiecte, grad de dificultate, marimea textelor, eventual daca exista subiecte cxare s-au dat deja pentru a-mi face o idee.
Precizez ca domeniul ales de mine este juridic.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Univie , utilizator 20:10, 29 Iunie 2013
Buna seara Simona,

ti-am raspuns in sectiunea "Traduceri": www.avocatnet.ro/content/for...
buna, a trecut cam mult timp, dar as vrea sa aflu daca ai dat examenul.... fiul meu a facut 12 ani de ebraica si are aceasta limba (printre altele) pe diploma de bac. stiu ca in principiu nu va fi nevoit sa sustina examenul, dar daca totusi va trebui sa il sustina m-ar interesa cam ce a fost la tine...
shabbat shalom

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat traducãtor - examen limba francezã ysaraisa ysaraisa Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu exemple de subiecte pentru obtinerea certificatului de traducator autorizat in limba franceza? eu am obtinut DALF-ul ... (vezi toată discuția)
Examen traducãtor - utilizarea dictionarelor bilingve tiparite si sugestii subiecte examen osieriuoana osieriuoana buna ziua! m-am hotarat de curand sa dau examenul de traducator engleza/italiana la MCC si multe informatii le-am gasit pe acest forum dar as avea o ... (vezi toată discuția)
Examen traducator kristina29 kristina29 Veau sa dau examenul de traducator la limba engleza . Poate sa ma ajute cineva cu subiecte din anii trecuti ca sa imi fac o idee despre gradul de dificultate ... (vezi toată discuția)