avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... agentii de modeling reclamatii - plangere penala?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

agentii de modeling reclamatii - plangere penala?

buna ziua,am fost selectata de catre agentia arte casting models pt diverse activitati precum produse reclame etc,dupa care am fost selectata pt profesionisti,si am semnat un contract pe 12 luni.acesta contine si un album foto de 15 poze pt care trebuie sa platesc 198 euro in trei rate,doua leam platit deja dar nu as vrea sa continui deoarece nu imi prezinta incredere.Firma are sediul in Bucuresti si activitatea in Piatra Neamt.Am cerut nr de tel de la Bucuresti si nu au vrut sa mil dea. Am vorbit cu un avocat si a trimis un preaviz in cazul in care nu imi inapoiaza banii le fac plangere penala dar nu miam recuperat banii.AS dori sa stiu in ce consta o plangere penala,cam cat cheltui si daca as putea rezolva ceva cu o plangere la ANPC(OPC)?va rog datimi un sfat urgent !(pana nu dispare firma cu banii mei)

Alte discuții în legătură

Cum reziliez un contract cu o agentie de modelling? anca12345 anca12345 Buna ziua,as vrea sa-mi dati cateva explicatii la ce ar trebui sa fac.In vara anului trecut m-am inscris la o agentie de modelling in bucuresti dupa ce am fost ... (vezi toată discuția)
Okazii.ro alinaa80 alinaa80 Am cumparat o tricicleta de pe okazii.ro si mi-a venit produsul dar alta marca, dovada sta anuntul postat de aceasta pe care il am si listat si tot in anunt , ... (vezi toată discuția)
Inselatorie agentie modele Ana_dana Ana_dana Buna ziua, Am fost inselata de o agentie de modele din Bucuresti. Mai exact acum mai multe luni am fost acostata in zona Universitate de o persoana care in ... (vezi toată discuția)