avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Datorii catre fisc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Datorii catre fisc

Buna ziua. Am si eu o situatie. In perioada in care eu cu sotul meu ne-am casatorit a avut niste probleme legate de firma pe care o administra. Eu nu cunosc situatia foarte bine, ceea ce mi-a spus el este ca a adunat o datorie aproape de cifra miliardului catre fisc, in acelasi timp ca dupa 5 ani se va exonera. Tin sa precizez faptul ca noi nu suntem in cei mai buni termeni ai cansniciei, iar noi suntem casatoriti de 2 ani, dupa spusele lui peste 3 ani se exonereaza datoriile lui. Intrebarea mea este, in ce mod pot fi eu afectata de datoriile lui ramanand casatorita cu el (sau in cazul unui deces) ? Totodata vreau sa precizez faptul ca nu avem niciunul nici un bun pe nume.
Cel mai recent răspuns: Danutza_B , utilizator 15:26, 2 Octombrie 2010
nu veti fi afectata, cata vreme nu aveti bunuri comune.
Inteleg, multumesc pentru promptitudine. Legat de faptul ca va fi exonerat dupa 5ani este un lucru adevarat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune bialuca bialuca Bună ziua, Situația este urmatoarea: Soțul mamei a decedat rămânând că succesori mama și urmașii lui, el având un copil din căsătoria ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu cetatean filipinez georgelgrigore georgelgrigore Buna ziua! Doresc sa ma casatoresc cu o femeie de cetatenie filipineza,dar ea nu este divortata in tara ei! Ea doreste sa ne casatorim,si sa ramana aici,in ... (vezi toată discuția)
Succesiune decedat cu datorii și cu doi copii din căsnicii diferite Raluca colle Raluca colle In urma cu 2 ani, tatal copilului meu a decedat de cancer..În urma decesului copilul său nu a ereditat nimic deoarece nu poseda niciun bun material deoarece ... (vezi toată discuția)