avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Casatorie cu cetatean filipinez
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Casatorie cu cetatean filipinez

Buna ziua! Doresc sa ma casatoresc cu o femeie de cetatenie filipineza,dar ea nu este divortata in tara ei! Ea doreste sa ne casatorim,si sa ramana aici,in Romania! Din spusele ei,ea detine un document,precum este separata de fostul sot,de foarte mult timp! Acest document,este semnat de ambele parti! Tin sa precizez,ca in tara ei,este foarte greu sa divortezi,daca nu,chiar imposibil,si costa,si dureaza foarte mult! Au legi foarte dure,impotriva divortului,care contin clauze,aproape imposibil de realizat! Din spusele ei,cu acest document pe care il are,se poate recasatori oriunde in lume,dar nu in tara ei! Doresc sa stiu,ce pot face in aceasta situatie?! Va multumesc! Cu tot respectul!
Pana ce nu divorteaza , va sfatuiesc sa nu va casatoriti cu aceasta femeie.Separatia in fapt a sotilor nu echivaleaza cu divortul , ci e o procedura premergatoare acestuia ca si in legislatia italiana .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Filipinezele Georgeburcea85@gmail.com Georgeburcea85@gmail.com Am cunoscut o filipineza și vreau să mă căsătoresc cu ea, problema este ca ea este separata de soțul ei, dar nu este încă anulată căsătoria ei.. Ce ... (vezi toată discuția)
Divort cetatean italian EMION EMION buna ziua,as dori sa aflu daca un cuplu italian poate divorta in alta tara, ambii avand domiciliul in italia, iar casatoria fiind incheiata tot acolo. ma ... (vezi toată discuția)
Divort de cetatean strain teddygirl teddygirl Prietenul meu s-a casatorit acum doi ani cu o femeie de alta cetatenie, aici in Romania. In urma cu o jumatate de an s-au despartit, dar nu au divortat legal ... (vezi toată discuția)