avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... cont in strainatate
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

cont in strainatate

As vrea sa stiu daca o persoana juridica (S.R.L.) inregistrata in Romania poata sa-si deschida cont intr-o tara din UE?
Si, daca o firma din Romania poate sa incheie un contract de prestari servicii cu o firma din Franta,daca sunt conditii mai deosebite pentru incheierea contractului?
Si ,daca firma din Romania poate sa-si duca proprii salariati in Franta pentru efectuarea lucrarii?
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 16:20, 26 Ianuarie 2008
toate intrebarile au un singur raspuns- da- :))
Atentie la incheierea contractului sa citesti cu f. mare atentie clauzele, iar in ceea ce priveste muncitorii vezi un pic legislatia franceza referitoare la dreptul muncii ;)
De principiu se poate deschide cont in orice tara UE, dar atentie la regulamentele bancar - comerciale nationale.
referitor tot la documentele bancare...ai foarte mare grija...ce fel de impozite anuale trebuie platite pt suma depusa...stiu un caz in Portugalia...in care impozitul pe 1000 de euro din 2005 pana in 2007 s-a ridicat la 370 de euro :)) deci #-o :((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva intracomunitar adymiha2002 adymiha2002 Buna ziua , am o intrebare! O firma romana (A) incheie un contract de executie lucrari cu o firma din Franta (B) ambele societati au cod valid de TVA. Locul ... (vezi toată discuția)
Angajator roman, firma constructii, contract prestari servicii pe santier in franta Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu Buna ziua, va rog frumos sa ma sfatuiti , in urmatoarea situatie : Un Srl înființat în Romania. Administratorul/ unic asociat român, este angajat ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii - obligatoriu de tradus? salieeri salieeri Buna ziua, Reprezint o agentie web ce se ocupa cu prestari de servicii online pentru diferite societati din spatiul UE (in special Franta). Problema pe ... (vezi toată discuția)