avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale suspendare activitate administratie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

suspendare activitate administratie

buna ziua,
am suspendat pe o perioada de 2 ani activitatea unei societatii la onrc, insa acum nu stiu ce trebuie sa depun la administratie...
Cel mai recent răspuns: iclaudia19 , utilizator 20:10, 4 Octombrie 2010
Duceti o copii de pe hotararea AGA de suspendare, rezolutia directorului de la registrul comertului prin care s-a dispus inregistrarea mentiunii si certificatul de inregistrare a mentiunii.
Pe langa actele mentionate de SAD, cereti regim derogatoriu. Veti depune declaratii de 2 ori pe an.
declaratia 010 se mai depune?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul forfetar steluta bz steluta bz In completarea intrebarii anterioare privind impozitul forfetar pentru firmele suspendate prin Camera de Comert, care sunt urmatorii pasi de facut pentru a ... (vezi toată discuția)
Suspendare societate tynadiana tynadiana Buna ziua, Am suspendat socitatea in martoe 2010 (pentru 3 ani). As dorii sa stiu acum mai am vreo obligatie? Trebuie sa ii anunt si pe cei de la ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru secundar iclaudia19 iclaudia19 buna seara, ce acte imi trebuie la registru comertului pentru a inchide un punct de lucru secundar? la administratia financiara trebuie sa mai depun ceva? (vezi toată discuția)