avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inchidere punct de lucru secundar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inchidere punct de lucru secundar

buna seara,
ce acte imi trebuie la registru comertului pentru a inchide un punct de lucru secundar? la administratia financiara trebuie sa mai depun ceva?
Cel mai recent răspuns: Alex Chiciu , Avocat 19:45, 15 Septembrie 2010
Hotarare AGA de radiere a punctului de lucru + formularele de la ORC + certificatul constatator ce vi s-a dat de catre ORC cand ati infiintat punctul de lucru
trebuie radiat si de la ANAF daca are cod fiscal separat, altul decat cel al firmei (adica a avut peste 5 angajati samd)
Duceti si la Administratia Financiara copie dupa rezolutia directorului/persoanei imputernicite de la registrul comertului prin care s-a dispus inchiderea punctului de lucru, certificatul de inregistrare a mentiunii si copie dupa hotarare.
firma este din bucuresti dar punctul de lucru secundar l-am avut in judetul constanta, la care administratie trebuie sa duc actele de la onrc, bucuresti sau constanta?
daca ati avut CIF separat pe punctul de lucru, atunci la C-ta.
daca nu, la ANAF al sectorului la care este inregistrata societatea (sediul principal) si la care depuneti in mod obisnuit declaratii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie inchidere punct de lucru srl allyynnutza allyynnutza buna ziua. vreau sa inchid un punct de lucru al unei srl..l-am radiat de la registrul comertului, am predat acolo certificatul constatator original. Ce ... (vezi toată discuția)
Declararea inchidereii punctului de lucru la administratia finaciara vasilemihaela23 vasilemihaela23 Am inchis mai multe puncte de lucru la Registrul Comertului, iar intrebarea mea este ce acte imi sunt necesare pentru a le inchide si la Administratia ... (vezi toată discuția)
Pasi inregistrare punct lucru - salon coafura alinaemi alinaemi Buna, Vreau sa deschid un punct de lucru - salon coafura copii si nu mi-e clar care este ordinea in care trebuie sa fac demersurile.... Intai ... (vezi toată discuția)