avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inscriere ROL FISCAL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inscriere ROL FISCAL

Buna ziua,
Am o intrebare la care nu am raspuns: Dupa intocmirea actelor de vanzare-cumparare a unui imobil, noul proprietar este obligat sa se inscrie la Rol-ul Fiscal? Cu alte cuvinte-daca se dobandeste un imobil este posibil sa nu se declare la Rol?Sau acest lucru se face automat?Va rog mult sa ma ajutati.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 22:17, 1 Octombrie 2010
Trebuie sa declarati proprietatea in 30 de zile, altfel veti fi amendat.
Salut,
Am trecut printr-o asemenea situatie si iti pot spune ca am fost indrumata de Notar ca in termen de 30 zile sa declar/ schimb rolul la Fisc cat si partida la electricitate
Am mers cu actul la Fisc, iar in urma unei cereri , mi-a fost schimbat rolul
Se presupune ca neschimbarea acestui rol ar atrage o amenda
Nu am incasat amenda, asa ca nu stiu concret ce s-ar intampla dupa acest termen de 30 zile.
Alenis
nu se face automat.sunteti obligata ca in termen de 30 de zile de la data cumpararii
imobilului sa faceti inscrierea la circa financiara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere pe rolul fiscal al unui imobil mostenit. Artigas Artigas Va salut, Imi puteti spune daca pentru un imobil dobandit prin mostenire pentru care s-a facut succesiunea legala,legea prevede ca mostenitorul trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din evidentele fiscale a unui bun imobil interactiv interactiv ce se intampla daca nu scot din evidentele fiscale un bun imobil? am vandut in urma cu 5 luni un imobil si nu am avut timp sa-l scot din evidentele fiscale ... (vezi toată discuția)
Radiere auto fiscala adriano251982 adriano251982 A-s avea rugamintea si mutumesc din suflet celor care ma pot ajuta cu o informatie concreta! Acum ceva timp am cumparat o masina,au trecut mai mult de 30 de ... (vezi toată discuția)