avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Fara titlu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Fara titlu

Buna ziua.
Am si eu o nelamurire. Sunt in concediu pentru cresterea copilului de un an si jumatate. In tot acest timp am beneficiat de indemnizatia pentru crestere precum si de alocatie insa nu am primit niciodata stimulentul pentru crestere.
Cum ar trebui sa procedez pentru a primi si eu acest stimulent si pentru a-mi recupera banii pentru perioada in care nu mi s-a acordat?
Cel mai recent răspuns: kissu_0909 , utilizator 00:26, 2 Octombrie 2010
Stimulentul se acorda in cazul in care va intoarceti la servici inainte de implinirea celor 2 ani. Cum dumneavoastra sunteti in concediu nu vi se acorda acest stimulent.
nu aveti ce sa recuperati intrucat nu aveti dreptul legal sa primiti stimulentul cat sunteti in concediu.
Multumesc pentru lamurire!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie Valentina31B Valentina31B Buna ziua,as dori o lamurire in legatura cu inceperea activiatii si acordarea stumulentului de insertie.Mentionez ca sunt in concediu de ingrijire copil,am ... (vezi toată discuția)
Intrebari indemnizatie pentru copil / stimulent de insertie vladvornicu vladvornicu Buna ziua, Am ajuns in urmatoarea situatie: Sunt angajat de mai bine de 2 ani cu jumatate de norma (adica am vreo 400-500 RON) pe cartea de munca. ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulent zsigmond_viorel zsigmond_viorel Buna seara! Lamuriti-ma si pe mine daca eu vreau sa primesc stimulentul de 500 de lei si sa ma intorc la munca cat de repede o pot face ? si in acei 500 se ... (vezi toată discuția)