avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Domenii de profesie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Domenii de profesie

Buna ziua.
Sunt absolvent al facultatii Aurel Vlaicu din Arad. Specializarea mea este Inginer Diplomat - Tehnologia si controlul calitatii produselor alimentare. Specializarea mea in momentul actual nu mai exista in cadrul facultatii, reducandu-se la 3 ani si impartindu-se in Tehnologie Alimentara si Controlul Calitatii. As dori sa stiu care ar fi (in afara de cel alimentar) domeniile de inginerie in care as putea profesa.
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:18, 1 Octombrie 2010
In orice domeniu al sigurantei produselor alimentare,de exemplu la OPC,Directii Sanitar Veterinare si Siguranta Alimentelor,laboratoare care au ca obiect de activitate,studiile efectuate de dvs,servicii de acest gen din cadrul societatilor private

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii tehnice din punct de vedere al art 50 din norma de aplicare a l 319/2006 nadia_odagiu nadia_odagiu "studii superioare tehnice" poate fi considerat un masterat in ingineria alimentara?(Asigurarea calităţii şi siguranţei alimentelor) (vezi toată discuția)
Inginer in industria alimentara - conditii de indeplinit pentru a putea fi sef serviciu extern de prevenire si protectie - Elibet - Elibet Buna, este posibil ca un absolvent al facultatii de Stiinta si Tehnologia Alimentelor - sectia Tehnologia si Prelucrarea Produselor agricole, obtinand titlul ... (vezi toată discuția)
Probleme infiintare ii cu obiect principal activitate:comert cu amanuntul a prod alim in standuri ,chioscuri si piete Incerc sa mi infiintez o intreprindere individuala cu obiect principal de activitate Comert cu aman.prod.alim.,bauturi si prod.din tutun,in standuri, chioscuri ... (vezi toată discuția)