avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... probleme infiintare II cu obiect principal ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

probleme infiintare II cu obiect principal activitate:comert cu amanuntul a prod alim in standuri ,chioscuri si piete

Incerc sa mi infiintez o intreprindere individuala cu obiect principal de activitate Comert cu aman.prod.alim.,bauturi si prod.din tutun,in standuri, chioscuri si piete-- Caen 4781, dar dosarul imi este respins de catre Registrul Comertului, deoarece am un curs de IGIENA, facut in cadrul facultatii de Stiinta si Ingineria Alimentelor, Univ.''Dunarea de Jos'', Galati, specializare Tehnologie si control in alimentatie publica si turism si nu am un curs de IGIENA facut de o ''firma specializata''. Mentionez ca la dosarul pt infiintare II am depus o adeverinta de la facultate prin care se explica ca sunt absolventul lor si am studiat obiectul IGIENA in anul V de studii, diploma de Inginer si suplimentul de diploma, adica desfasuratorul activitatii de studii din cei 5 ani.(cursul de Igiena se afla in supliment, cu nota, credite, calificativ). Intrebarea mea este cum pot rezolva problema infiintarii, sau daca este vreo cale de a actiona in judecata Reg Comertului pt aceasta cauza.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 17:12, 16 Februarie 2011
Faceti plangere impotriva rezolutiei directorului de la registrul comertului, in termen, ei avand obligatia legala s-o inainteze spre solutionare instantei competente.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor!!! urgent!!! nicoletastoian11 nicoletastoian11 Ma poate ajuta si pe mine careva? As dori sa-mi deschid si eu o firma care sa-mi permita sa vand mici, bere.....in targuri, oboruri,piete... Tot ce tine de ... (vezi toată discuția)
Cod caen anairam_unid anairam_unid Buna ziua, Stie cineva de ce cod caen (numar sau denumire )este nevoie pt a putea face vanzare cu amanuntul ambulatoriu.Adica fara punct de lucru? (vezi toată discuția)
Comerciant ambulant alex_16mai alex_16mai ce trebuie sa indeplineasca o persoana fizica pentru a putea comercializa popcorn in parcuri, targuri si alte locatii? sper sa nu para o intrebare pusa aiurea! ... (vezi toată discuția)