avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Certificat fiscal expirat de aproape un an
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Certificat fiscal expirat de aproape un an

Buna seara!
Am nevoie de sfatul dumneavoastra in urmatoarea problema: in luna aprilie am achizitionat, pe baza unui contract de vanzare-cumparare, un automobil. La incheierea contractului, vanzatorul mi-a inmanat si Certificatul fiscal (fara de carecontractul este nul) din care rezulta ca nu are datorii la buget. Acest certificat este valabil 30 zile, dar, pentru ca a trebuit sa plec imediat dupa incheierea contractului, din tara, nu am reusit sa inmatriculez masina, pe numele meu, in cele 30 zile. Acum, cand doresc sa fac asta, ma lovesc de problema ca nu mai pot contacta fostul proprietar pentru a-mi procura un alt certificat fiscal (nu mai locuieste la adresa din actele masinii, iar cunostintele lui mi-au conunicat ca este plecat in Franta).
Va rog sa-mi spuneti cum as putea obtine acest document fara de care nu pot inmatricula masina (actul trebuie sa existe si sa fie valabil), avand in vedere ca de la Primarie il elibereaza doar titularului sau pe baza de procura notariala.Am inteles ca se poate schimba prezentul certificat si ca trebuie sa platesc o amenda la primarie.Este adevarat?se poate?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal expirat adina.chira adina.chira Buna seara! Am nevoie de sfatul dumneavoastra in urmatoarea problema: in luna aprilie am achizitionat, pe baza unui contract de vanzare-cumparare, un ... (vezi toată discuția)
Masina sh cumparata - procedura ferdis ferdis Am cumparat un autoturism SH, de la o persoana bugetara. Am platit, am primit masina + contract de vanzare cumparare, talon, actul de identitate a ... (vezi toată discuția)
Auto vandut doar cu contract de vanzare - cumparare de mana VPR21 VPR21 Buna ziua! In 18.09.2014 am vandut un autoturism inmatriculat in Ro printr-un contract de V-C completat de mana. Autoturismul era si este in continuare ... (vezi toată discuția)