avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... URGENT!!! CE INSEAMNA PROTOCOL DE CONCILIERE SI ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

URGENT!!! CE INSEAMNA PROTOCOL DE CONCILIERE SI RECUNOASTERE A DATORIEI???

AS DORI MAI MULTE INFORMATII IN CEEA CE PRIVESTE ACEST SUBIECT SI M-AR INTERESA IN MOD DEOSEBIT CE ATRAGE DUPA SINE NERESPECTAREA SAU INCALCAREA ACESTORA?
MII DE MULTUMIRI:)
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 09:23, 5 Octombrie 2010
E o procedura prevazuta in materie comerciala(art. 720 ind. 1 din Codul de procedura civila) in cadrul careia se intalnesc creditorul si debitorul , care vor incerca solutionarea litigiului pe cale amiabila.
Prin protocolul incheiat, debitorul recunoaste debitul si se obliga sa-l achite intr-un interval de timp
Nerespectarea acestui protocol de catre debitor, da dreptul creditorului sa se adreseze instantei de judecata pentru obligarea debitorului la plata creantei. In baza hotararii instantei , investita cu titlu executoriu, creditorul va trece la executarea silita a debitoarei
Ultima modificare: Vineri, 1 Octombrie 2010
Mihail Cazacioc, Consilier juridic
Angajati un avocat care sa va studieze actele si starea datoriei Dvs. Poate ca e vorba de vreo prescriptie sau de o creanta care nu e certa. Prin semnarea acelui act. Dvs. practic recunoasteti datoria si va angajati ferm la plata intr-un termen convenit. In cazul in care nu platiti, creditorul poate actiona in diverse moduri pentru a-si recupera rapid datoria.

Av. Adrian Albu SCA MOROIANU, ALBU & IORDANESCU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Contributie de intretinere copil mirela virtosu mirela virtosu Sunt divortata ,am un copil si in urma divortului s-a hoatarat ca tatal sa contribuie la intretinerea copilului cu o contributie pana la implinirea acestuia a ... (vezi toată discuția)
Solutionare alina_cj alina_cj Buna ziua, Ce inseamna admite in parte cererea? (vezi toată discuția)