avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... la demisie tichetele de masa se opresc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

la demisie tichetele de masa se opresc

daca am fost obligat sa imi dau demisia de la firma unde am lucrat au dreptul sa imi opreasca tichetele de masa pe luna care am lucrat ?Tinand cont ca acum se opreste impozit la ele pe statele de plata .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:36, 2 Octombrie 2010
normal ar fi sa vi le dea.
Domnule,aceste tichete nu sunt cuprinse in contractul individual de munca,contract ce consfinteste relatia angajat angajator.Prin urmare,aceasta nu reprezinta o obligatie legala a angajatorului fata de dvs.

andymaurul
~ Conținut șters la cerere ~
Traim in Romania, ne mai mira ceva? Bine ca ati luat salariul.
Bonurile de masa erau din salariu sau peste cel negociat, adica in plus? Aici e problema principala
iul-raz a scris:dar daca impozitul este oprit pe stat?pot face ceva sa mi le dea

Alte discuții în legătură

Bonuri de masa - nu!?, in cazul demisiei cu acordul ambelor parti Mitzulina Mitzulina Buna ziua. Va rog sa ma luminati intr-o situatie ciudata: un prieten a lucrat la un mare supermarket din Bucuresti, avand un CIM in care se specifica: \"Alte ... (vezi toată discuția)
Program de lucru 24ore cu 72 ore libere Cristina_betty Cristina_betty Lucrez intr-o benzinarie, 24 cu 72 si sunt in preaviz. lucrez in aceasta firma de aproximativ 7 luni, dupa ce am fost preluati de la vechea firma. pot sa imi ... (vezi toată discuția)
Se rețin bani din salariul meu pentru bonuri de masa Forța Forța Este legal ca din salariul pe care l-am negociat cu un an de zile în urmă să îmi oprească 310 Ron pentru bonuri de masa ? Adică ele nu se dau ca un fel ... (vezi toată discuția)