avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Modificare Revisal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Modificare Revisal

Daca am inregistrat in revisal incetarea contractului de munca ca urmare a cererii de lichidare la zi a salariatului si l-am si trimit la ITM, se mai poate modifica acest lucru. Adica sa modific ca sa trimitem angajatul in somaj. Si daca se poate, in cat timp si cum.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 18:31, 9 Martie 2011
Da, se poate face acest lucru prin corectia temeiului de drept al incetarii c.i.m.
Cu cat mai repede cu atat mai bine pentru dvs.
freeelis a scris:

Da, se poate face acest lucru prin corectia temeiului de drept al incetarii c.i.m.
Cu cat mai repede cu atat mai bine pentru dvs.

Cum se procedeaza efectiv?Sunt intr-o situatie similara! Ms frumos anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Martie 2011
dansgara, utilizator
Imi spuneti, va rog frumos, si mie cum ati procedat?

Multumesc frumos!
dansgara a scris:

Imi spuneti, va rog frumos, si mie cum ati procedat?

Multumesc frumos!

Intrati in Revisal, accesati angajatul, apoi dati clic pe contractul de munca, dupa ce intrati in contract selectati tip modificare sau corectie, mergeti apoi de-a lungul listei ce vi se deschide pe zona Incetare contract apoi apasati butonul din dreapta Corectie: vi se va deschide o alta fereastra pe care o completati cu art. 65, salvati corectia, iar dupa aceea procedura obisnuita Sper ca m-am facut inteleasa. Bafta!
Multumesc frumos, distinsa doamna.Si daca tot sunetm doar la 1 zi de 8 martie permiteti-i sa va urez La multi ani si sa va ofer un buchet de flori virtual.

Alte discuții în legătură

Ajutor revisal nou Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,am suspendat un contract de munca din data de 01.06.2011-31.08.2011 in revisal acum,caci nu am stiut ca se suspenda....,intrebarea mea este care sunt ... (vezi toată discuția)
Contract eronat inregistrat in revisal Ana2703 Ana2703 Buna ziua! Am un angajat cu perioada determinata, a carui contract individual de munca expira pe 01.03.2014. Din greseala (confuzie de nume) i s-a ... (vezi toată discuția)
Prelungire cim Marinescu_And Marinescu_And Buna ziua! As dori si eu sa ma informati cu privire la modificarea unui CIM pe perioada determinata. A fost incheiat pe data de 29.03.2011 pe per. determinata ... (vezi toată discuția)