avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie militara recalculata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie militara recalculata

sunt pensionat M.I, din 2007 GR.II de invaliditate trebuie sa prezint pentru recalculare vreo adeverinta,avand in vedere ca cei de la casa de pensii militare M.I au toate datele si nu a fost nevoie la momentul pensionarii de alte acte si adeverinte. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 01:19, 3 Octombrie 2010
Pe verso-ul talonului de pensie, scrie ce acte trebuie sa depuneti. Cititi cu atentie.
Accesati link-ul de mai jos, veti gasi raspuns la intrebarea dvs.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare pentru recalcularea pensiei militare PriponC PriponC Pentru recalcularea pensiilor militare este suficienta cartea de munca? (vezi toată discuția)
Pensie militara de urmas boxici1 boxici1 Am pensie militara de urmas din noiembrie 2001, in urma decesului sotului, pentru fetita mea de 12 ani. Acesta a fost MM3, a decedat la 27 ani in urma unui ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei militare de invaliditate dumitru62 dumitru62 Buna ziua . Sunt pensionar militar de invaliditate ,gr. 3 ,din 1998 ,anual merg la reexaminare.Am depus o cerere pentru eliberarea unei adeverinte cu venituri ... (vezi toată discuția)