avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie militara de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie militara de urmas

Am pensie militara de urmas din noiembrie 2001, in urma decesului sotului, pentru fetita mea de 12 ani. Acesta a fost MM3, a decedat la 27 ani in urma unui accident rutier produs in afara serviciului. Pensia in momentul actual este 225 Ron. Beneficiez de recalculare si ce acte imi trebuiesc? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 15:50, 3 Octombrie 2010
Din cate stiu, pe spatele talonului de pensie, se trec actele care trebuiesc depuse pentru recalcularea pensiei militare de urmas.
Toate categoriile de pensii militare se recalculeaza. Accesati link-ul de mai jos, veti gasi model de cerere si raspunsuri la intrebarile dvs. Ar fi bine sa cititi toata discutia, se refera la recalcularea pensiilor din sistemul militar.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensii militare de urmas - recalculare- krys_xndr krys_xndr Buna ziua, as vrea si eu sa stiu daca recalcularea pensiilor militare vor influenta si pensiile militare de urmas si daca in conditiile in care primesc pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie militara de urmas SUCIU_CRISTINA SUCIU_CRISTINA Buna ziua Mama mea are 74 de ani si beneficiaza de pensie militara de urmas din anul 1984, as dori sa ma informati daca trebuie sa depuna cerere pentru ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei militare de urmas livia rosu livia rosu Nepoata mea are o pensie de urmas dupa tatal ei care a fost militar. Pensia e de 200 ron, jumatate din pensia care s-ar fi cuvenit tatalui ei, calculata in ... (vezi toată discuția)