avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... gard intre vecini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

gard intre vecini

vecinul a daramat gardul dintre proprietatile noastre si construieste unul nou fara acordul si ajutorul meu , nu are autorizatie de constructie si in plus intentioneaza sa lase o poarta de acces din gradina lui in gradina mea. cum pot sa-l opresc sa faca aceasta poarta?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:11, 2 Octombrie 2010
In cadrul primariei exista un serviciu specializat in acordarea autorizatiilor de construire- mergeti acolo si sesizati problema.
avocat Cristina Popescu
Buna ziua.
Acesta trebuia sa solicite,daca vroia sa faca ceva legal,sa solicite o delimitare de hotar-actiune in granituire,pentru stabilirea hotarului corect,nu sa se apuce de capul lui sa darame gardul si sa construiasca altul,fara permisiunea dvs.Nu e corect fata de dvs.ce a facut acesta, poate fi chiar ,o tulburare de posesie ,fapta acestuia .
Marius Bote .
faceti o sesizare scrisa la primarie unde expuneti situatia. in functie de ce raspuns veti, veti vedea daca veti ajunge in proces cu vecinul sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie gard monabuse monabuse Buna-ziua ! Tatal meu locuieste la tara . In spatele casei detine o gradina pentru legume pe care doreste sa o ingradeasca . Exista linie de hotar ... (vezi toată discuția)
Am un diferend cu un vecin subiectul fiind gardul despartitor intre proprietati. unde trebuie sa reclam faptul ca un vecin vrea sa darame gardul ... make45 make45 Unde trebuie sa reclam faptul ca un vecin vrea sa darame gardul facut de mine (din lemn ) care e conform planului cadastral avand o curbura specificata in plan ... (vezi toată discuția)
Daca esti mic si sarac ,legile nu te mai apara.... ymonik_k ymonik_k Trebuie sa inaintezi catre Parchet un caz rasunator, pt a avea parte de toata atentia legilor din Romania?...am inaintat catre Parchet acum un an o plangere de ... (vezi toată discuția)