avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amplasare radar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amplasare radar

As vrea sa stiu si eu daca are rost sa contest o amenda daca masina radar nu era amplasata in zona indicatorului radar.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:56, 2 Octombrie 2010
Daca ati savarsit contraventia,indiferent unde se afla autoturismul in momentul detectarii dvs.de catre aparataul radar,nu are rost sa mai formulati contestatie.
Totusi,in termen de 15 zile de la semnarea/primirea la domiciliu a procesului verbal il puteti contesta la instanta competenta teritorial locului constatarii contraventiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda politia comunitara costica_drag costica_drag Sambata am luat amenda pentru ca am intrat cu masina in parcul monument din Braila unde intrarea autovehiculelor este interzisa. Eu am intrat deoarece am ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala florinster florinster Buna ziua, am fost inregistrat ieri de aparatul radar(de tip nou), care se afla in miscare, in localitate, cu viteza de 99km/h pe restricitie de 70km/h. Am ... (vezi toată discuția)
Amenda viteza + centura sorin.sorin sorin.sorin Buna ziua, In seara trecuta am fost oprit in localitate de echipaj politia rutiera - radar. Am oprit masina si am deschis centura de siguranta. Agentul ... (vezi toată discuția)