Sambata am luat amenda pentru ca am intrat cu masina in parcul monument din Braila unde intrarea autovehiculelor este interzisa. Eu am intrat deoarece am autorizatie de la primarie pentru a amplasa o rulota in acest spatiu, la plecare am fost oprit si amendat. Pe procesul verbal am mentionat ca am autorizatie de amplasare a rulotei in parc. Cum trebuie sa procedez in aceasta situatie pentru a scapa de plata amenzii (dupa ce am primit amenda politaii au venit si au facut poze la aceasta rulota deoarece nu avea rotile)
pot plati si amenda in 48 de ora ca in cazut il care mi se respinge contestatia sa nu fiu nevoit sa o platesc in intregime??
la ce cheltuieli voi fi supus in ambele cazuri daca castig sau nu
Plata in termen de 48 de ore este favorabila dvs,deoarec indiferent de solutia instantei, nu veti fi obligat la plata integrala a contrarventiei aplicate
Totodata achitarea in termenul legal ,va acorda dreptul a solicita instantei ,ca in cazul in care contestatia dvs este admisa ,sa se dispuna si restituirea sumei deja achitate
Ca si cheltuieli suplimentare,in cazul in care solutia instantei va este defavorabila,
consta in acea ca ,puteti fi obligat la achitare de cheltuieli de judecata
si aceste cheltuieli de judecata cam cat ar putea fi mai exact ca sa stiu daca are rost sa fac contestatia in cazul in care pierd sa nu platesc mai mult decat as plati amenda . multumesc pentru raspunsurile acordate
din moment ce ai autorizatie ca sa amplasezi rulota castigi ...cum dreq vor sa duci rulota...in brate?:|
Alte discuții în legătură
Contestatie radar fix
iobajr
In data de 04.04 am fost surprins pe raza localitatii Hadareni, jud. Mures cu viteza de 91.2 km la ora de catre un radar fix, iprocesul verbal a fost intocmit ... (vezi toată discuția)