avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Ce este rau in programul \"prima casa\" ?
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Ce este rau in programul "prima casa" ?

Buna ziua ,

Aud mereu la tv ca programul "prima casa" este o ratare ; va rog sa ma faceti si pe mine sa inteleg cite ceva ; este bine s-au nu sa se apeleze la acest program ?
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 08:57, 15 Noiembrie 2010
Pentru cel care cumpara casa este cea mai buna solutie. Programul este o aberatie pentru ca tine pretul locuintelor artificial ridicat si nu aduce mult-visata relansare economica, ba mai mult constituie o interventie partinitoare a statului intr-un domeniu care ar trebui guvernat de legile firesti ale unei pieti libere, asa cum a fost atunci cand preturile ajunsesera la acele cote pe care ni le amintim cu totii.
e un program avantajos pt cel care cumpara casa.trebuie sa se inarmeze cu multa rabdare pana parcurge toate etapele birocratice impuse de banca care acorda creditul.
Multa lume se plnge de intarzierea aprobarii dosarului ceea ce duce, in unele cazuri la pierderea avansului platit la incheierea si semnarea antecontractului de vnzare/cumparare, mai ales in situatia acelora care nu au fost destul de inspirati sa insere in cuprinsul contractului o clauza de recuperare a avansului in cazul in care se intarzie aprobarea dosarului!#-o

Expimarea am auzit-o de la politicieni ; explicatia data de nego-777 este logica , dar cred ca din punct de vedere politic ar mai fi ceva .
programul a fost facut sa mai ingrase bancile si sa ajute pe cei care vor sa cumpere case cu dobanda mica. ce e atat de greu de inteles?

Alte discuții în legătură

E momentul de a vinde, sau de a astepta ? dmh dmh in conditiile actuale, in Romania, ce parere avet, preturile la locuinte cum vor evolua ? E momentul de a vinde, sau de a astepta ? (vezi toată discuția)
Credit cu probleme cammelyu cammelyu buna seara ca multi altii am facut si eu prostia de a lua un credit ipotecar . pe scurt am facut un credit de 100 000 de euro ipotecand casa parintilor cu ... (vezi toată discuția)
Cati ani vechime poate avea prima casa? violeta2204 violeta2204 Ma intereseaza cati ani vechime poate avea o casa pentru a o putea cumpara prin programul Prima Casa? Multumesc anticipat pentru raspuns. Violeta (vezi toată discuția)